Guz graniczny jajnika, leczenie po operacji.
Witam. Wykryto u mnie cyste na lewym jajniku, 13.07 została ona wycięta razem z...
W Wieliszewie w szpitalu onkologicznym pod warszawą maja natomiast cyber nóz. Urządzenie prcyzyjniejsze i lepsze niż Gammaknife. Też na NFZ.
Nie mogliśmy czekać z tatą na termin w Warszawie więc zgłosiliśmy się do Katowic gammaknife-exira.pl/ Obecnie tata jest po zabiegu, szybko dochodzi do siebie ale na pełną kontrolę musimy jeszcze poczekać. Podobało mi się to, że zespół lekarzy był bardzo pomocny i odpowiadal na wszystkie nurtujące nas pytania.
witam mam pytanie jestem w 6 tygodniu ciąży w rezonansie magnetycznym przysadki mózgowej z kontrastem i bez wykryto mi guz konta mostkowo móżdżkowego .
Czy Centrum Gama Knife w Warszawie przeprowadza taki zabieg usunięcia guza kobietom w ciąży?
Witam. Wykryto u mnie cyste na lewym jajniku, 13.07 została ona wycięta razem z...
Witam, Wykryto u mnie guza rdzenia kręgowego,rozpoznanie Diffuse astrocytomia,IDH...
Witam! Chciałbym zasięgnąć porady i wysłuchać profesjonalnej...
Witam.U mojej mamy stwierdzono w październiku 2016 raka jajnika w stopniu 3 c o...