Podejrzenie raka
Od czterech miesięcy mam ucisk i rozpieranie w jelitach. wynik krwi utajonej w kale...
Witam.
We wrześniu 2009 roku zdiagnozowali u mojej mamy czerniaka złośliwego, wycieli znamię z marginesem na lewej nodze, chodziła na kontrolne wizyty, robiła wszytskie badania zgodnie z zaleceniem lekarza. W marcu tego roku przy usg okazało się, że mama ma powiększone węzły chłonne, biopsja wykazała, że jest to przerzut czerniaka. 16 kwietnia będzie miała usuwane węzły chłonne lewej pachwininy. Lekarz powiedział, że żadna radioteramia ani chemia nie wchodzi w grę, jedynie chirurgiczne usuwanie przerzutów. Chciałabym się dowiedzieć jakie są rokowania przy przerzutach do węzłów. Czy jest nadzieja na to, że po ich usunięciu nie będzie dalszych? Czy jest coś co mogłabym zrobić? Proszę o pomoc!
Od czterech miesięcy mam ucisk i rozpieranie w jelitach. wynik krwi utajonej w kale...
ONKO-JOGA W BYDGOSZCZYONKO-JOGA to najnowszy, specjalistyczny kierunek jogi. Korzysta z...
Potrzebuje jakiejs informacji, mama ma raka płaskonabłonkowego ucha, ale opuchnieta ma...
Dzień dobry, jestem studentką kierunku pielęgniarstwo II stopnia. Aktualnie...