Jeśli co najmniej 1 miesiąc temu miał Pan/Pani wykonane przeszczepienie...
Forum: Onkologia - forum dla rodziny i pacjenta
Temat: Prośba o pomoc w badaniach do pracy magisterskiej! (1)
- https://www.forumonkologiczne.pl/forum/prosba-o-pomoc-w-badaniach-do-pracy-magisterskiej/watek/1008392/1.html#p1008392https://www.forumonkologiczne.pl/forum/prosba-o-pomoc-w-badaniach-do-pracy-magisterskiej/watek/1008392/1.html Prośba o pomoc w badaniach do pracy magisterskiej! Gość
Drogie Panie, leczące się na nowotwór złośliwy piersi!
Chciałabym poprosić Was o pomoc w wypełnieniu ankiety dotyczącej dobrostanu psychicznego kobiet chorych na nowotwór złośliwy. Takich, które wciąż są w trakcie leczenia (z wyłączeniem pań, które leczą się, ale już w związku z nawrotem choroby, po pewnym okresie rekonwalescencji). Celem badań prowadzonych w ramach mojej pracy magisterskiej jest chęć sprawdzenia, czy pewne czynniki, zasoby psychologiczne i społeczne człowieka, mają jakiś udział w radzeniu sobie z trudną rzeczywistością zmagania się z nowotworem. Jeśli tak, warto zastanowić się, czy są jakieś sposoby na to, aby te zasoby wzmacniać. Tematyka jest mi szczególnie bliska, moja mama chorowała na nowotwór złośliwy piersi, więc mogłam z bliską obserwować te walkę, chwile siły i słabości, które były udziałem mojej mamy, choć o wielu rzeczach z pewnością do tej pory nie mam pojęcia.
Jeśli któraś z Pań zechciałaby wypełnić ankietę -proszę wypełnić internetowy formularz dostępny pod linkiem goo.gl/forms/XdgwU2VP85
Będę wdzięczna za wszelkie próby pomocy, pozdrawiam serdecznie, życzę powrotu do zdrowia, wytrwałości i powodów do uśmiechu, szczerego i pełnego entuzjazmu, badź zupełnie delikatnego, jednakże dostrzegalnego.
Pozdrawiam serdecznie,
Marta Naumiuk - Gość
- Jakość życia po przeszczepie szpiku kostnegoForum: Czas wolny
- Atopowe zapalenie skóry leczenie
Czy ktos moze miał problem z zatopowym zapaleniem skóry na dłoniach> Skora...
Forum: Czas wolny - czy to mozliwe?
Witam,czy mozna polaczyc ze soba krwioobiegi dwoch ludzi? tak zeby mlody, zdrowy organizm...
- chemioterapia
Czy w trakcie przerw cykli14 dni )między cyklami można spożyć alkohol