Onkologia - forum dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Grupa przeznaczona jest zarówno dla osób, które zachorowały na nowotwór jak i dla biernych obserwatorów procesu leczenia.
       O grupie Forum  Wiadomości (327) Artykuły (19) Społeczność (40) Szukaj  

Forum - Onkologia - forum dla rodziny i pacjenta

nasze doświadczenia [15]

• Dodano: 14-03-2011, 20:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      W przypadku nowotworu, a zwłaszcza glejaka zawsze trzeba spróbować wszystkiego i się nie poddawać. O leku avastin również słyszałam wiele dobrego. Z leków nowej generacji jest podobno w czołówce jeśli chodzi o skuteczność. Piszę podobno, bo na szczęście ani ja ani nikt z mojej rodziny nie mieliśmy okazji tego sprawdzać. Co do ceny to byłam ostatnio w jednej z aptek juventy i ktoś faktycznie kupował avastin. Z rozmowy tej osoby z farmaceutką wynikało, że rzeczywiście ta sieć aptek jako jedna z nielicznych ma ten avastin dostępny od ręki
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 25-04-2011, 17:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      szukam kontaktu z ludzmi ktorzy przechodzili przez tę straszna chorobę jaka jest glejak IV.Moj maz wlasnie dostał taki wyrok do tego diabelstwo nieoperacyjne,chciałabym zasiegnąc rady jak przez to przejsć,moje gg 28357541
      • Dodano: 27-06-2011, 10:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      nire można się obawiać życia.Jesli ktoś przed informacjao raku dostrzega piękno i potrzebę życia to nie załamie się po takiej diagnozie. wiele otuchy i ciepła wam śle.
      • Dodano: 05-08-2011, 13:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      tch 2010-01-04 19:34:16 Tylko pogratulować!! Tyle że mój mąż ma glejaka wielopostaciowego a z tego co czytałam w necie to najgorszy rodzaj guza mózgU
      • Dodano: 25-08-2011, 17:44

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

Podobne dyskusje