| O grupie | Forum | Wiadomości (327) | Artykuły (19) | Społeczność (40) | Szukaj | |||||||
Ostatnie posty w wątku: nasze doświadczenia
nire można się obawiać życia.Jesli ktoś przed informacjao raku dostrzega piękno i potrzebę życia to nie załamie się po takiej diagnozie. wiele otuchy i ciepła wam śle.
szukam kontaktu z ludzmi ktorzy przechodzili przez tę straszna chorobę jaka jest glejak IV.Moj maz wlasnie dostał taki wyrok do tego diabelstwo nieoperacyjne,chciałabym zasiegnąc rady jak przez to przejsć,moje gg 28357541
W przypadku nowotworu, a zwłaszcza glejaka zawsze trzeba spróbować wszystkiego i się nie poddawać. O leku avastin również słyszałam wiele dobrego. Z leków nowej generacji jest podobno w czołówce jeśli chodzi o skuteczność. Piszę podobno, bo na szczęście ani ja ani nikt z mojej rodziny nie mieliśmy okazji tego sprawdzać. Co do ceny to byłam ostatnio w jednej z aptek juventy i ktoś faktycznie kupował avastin. Z rozmowy tej osoby z farmaceutką wynikało, że rzeczywiście ta sieć aptek jako jedna z nielicznych ma ten avastin dostępny od ręki
Co do avastinu ... rzeczywiście lek przynosi dobre efekty, a stosuje się go nie tylko w leczeniu nowotworów ale również przy schorzeniach oczu. Popytajcie lekarzy na pewno to potwierdzą. Myślę, że w przyszłości lek będzie refundowany, ale jak na razie trzeba za niego płacić z własnej kieszeni. Faktycznie apteki juventy to jedno z nielicznych łatwo dostępnych gdzie lek można kupić.
Onkologia (rozwiń)
Mężczyzna - zdrowie i profilaktyka (rozwiń)
O zdrowiu - choroby cywilizacyjne (rozwiń)